Forum parlamentar international privind energia regenerabila, la Bruxelles

 Forum parlamentar international privind energia regenerabila, la Bruxelles
Forum parlamentar international privind energia regenerabila, la Bruxelles

Un forum parlamentar international privind energia regenerabila, organizat de asociatia Climate Parliament, are loc in perioada 7 – 8 martie, la Bruxelles, la Parlamentul European, conform unui comunicat de presa.

Lucrarile se desfasoara in cadrul a patru sesiuni tematice, respectiv: finantarea proiectelor transnationale de interconectare la sursele de energie regenerabila, cresterea accesului la energie al comunitatilor sarace, identificarea instrumentelor financiare adecvate pentru realizarea proiectelor in acest domeniu si colaborarea la nivel politic pentru promovarea energiei regenerabile.

La eveniment sunt invitati membri ai parlamentelor nationale din Europa, Africa si Asia, precum si reprezentanti ai principalelor agentii internationale de profil, precum Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, Organizatia Europeana pentru Cooperare si Dezvoltare, Agentia Internationala pentru Energie etc.

Potrivit comunicatului, din partea Camerei Deputatilor, la aceasta reuniune participa domnul deputat Ionas Florin Urcan, membru al Comisiei pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente