Forumul Climatic

0
526
Forumul Climatic
Forumul Climatic
Forumul Climatic

Centrul Regional de Protectie a Mediului Romania impreuna cu GRID Arendal organizeaza joi, 12 Iunie 2014, incepand cu ora 09:30, evenimentul introductiv aferent proiectului “Forumul Climatic”, la Hotel Ibis Parlament, Str. Izvor, Nr. 82- 84, sector 5.

„Forumul Climatic” este un proiect dezvoltat in cadrul Componentei 3 Dezvoltare Durabila, a Fondului ONG, parte a Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European (SEE 2009-2014), finantat de Islanda, Liechtenstein si Norvegia. Partenerul Centrului Regional de Protectie a Mediului in cadrul acestui proiect este GRID Arendal, Norvegia. Valoarea totala finantata a proiectului este de 127,003.76 Euro.

Proiectul are ca obiectiv furnizarea expertizei tehnice si politice pentru adresarea problemelor generate de schimbari climatice catre organizatiile non-guvernamentale, autoritati publice centrale si locale, regionale si nationale, sectorul privat si mediul academic, in vederea promovarii tranzitiei catre o economie cu un consum redus de gaze cu efect de sera si catre un viitor energetic sustenabil.

Subiectul central al proiectului este de a dezvolta Forumul Climatic ca o sursa de informatii unica si comprehensiva in domeniul schimbarilor climatice, recunoscut de catre actorii cheie cat si de publicul general, care va utiliza platforma online ca sursa de informatie.

Date de contact:
Centrul Regional de Protectie a Mediului Romania
Olga Nastasa – Expert Comunicare
Telefon: 0731 867 216
E-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.