Fostul sef de la Flamingo construieste case ecologice in Franta

Case ecologice moderne: Cost? mai ieftin ?i sunt construite în doar trei luni
Fostul sef de la Flamingo construieste case ecologice in Franta

Ce faci cand te-ai saturat de restructurari si taieri de costuri si vrei sa lucrezi intr-o industrie in plina dezvoltare? Construiesti si vinzi case. Dupa o experienta de un deceniu in electroretail, Dragos Simion a trecut cu arme si bagaje in industria constructiilor de case ecologice pentru export. „Potentialul este exploziv”, spune entuziasmat executivul.

Cand spui Dragos Simion, spui electroretail si spui Flamingo International. Numele lui Dragos Simion este aproape sinonim cu cel al retailerului de produse electronice si electrocasnice, cunoscut publicului larg prin brandul Flanco.

Dar, ca orice lucru care are un inceput, legatura lui Dragos Simion cu electroretailul a avut si un sfarsit. De la 1 aprilie 2011 – si nu e o gluma – Dragos Simion se ocupa de industria de constructii de case ecologice.

Managerul acorda consultanta companiei Pinus Case din Lemn, cu sediul in localitatea Petricani, judetul Neamt, care si-a propus sa cucereasca piata franceza de profil. Compania este specializata in productia si asamblarea de constructii pe structura din lemn denumite mai popular „sistem sandwich”, sau mai tehnic „wood framing”. Sosit in Romania pentru sarbatorile de Paste, dupa trei saptamani petrecute in Franta, Simion vorbeste acum despre case, santiere, tigla si alte detalii specifice industriei de constructii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *