Fourways – primul ecomarket deschis in Johannesburg

0
288

Intr-o sambata, dupa o saptamana de ploaie torentiala, in Johannesburg s-au aratat si niste raze de soare, vreme favorabila pentru lansarea ecomarketului din pavilionul gradinii Fourways. In mijlocul unui oras aglomerat, Fourways e primul market de acest fel, un loc in care se poate profita de un moment de relaxare.
produse ecologice
Nu trebuie uitat locul special amenajat pentru copii, unde parintii isi pot lasa progeniturile pentru a putea cerceta in voie marfa proaspata si naturala. Varietatea produselor a facut ca aceasta lansare sa fie una de succes. Un stand prezenta si vindea verdeturi, altul paine proaspata, delicioasa, de la cuptor, un altul cafea, de unde puteai achizitiona cafea boabe pentru a lua cu tine acasa ori puteai sa te servesti pe loc cu un delicios capucino. La alt stand gaseai branza facuta cu un cheag vegetal etc. Mai puteai gasi diferite produse cu ulei de masline, antipaste, felurite si neobisnuite cereale, carnati, salmuri, dulciuri.

Persoanele prietenoase care s-au ingrijit de standuri, camera special amenajata pentru prunci, muzica de ambient au aratat preocuparea organizatorilor pentru asigurarea tuturor conditiilor necesare pentru o scurta evadare din agitatia zilnica a orasului. Astfel, buna dispozitie a clientilor a fost asigurata!

Sursa: Urbansprout

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.