Guvernul ar putea modifica OUG prin care se incurajeaza consumul de fructe in scoala

Guvernul ar putea modifica OUG prin care se incurajeaza consumul de fructe in scoala

Guvernul ar putea lua in discutie, astazi, un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 24/2010 privind implementarea programului de incurajare a consumului de fructe proaspete in scoli, potrivit agendei de lucru a sedintei Executivului, informeaza Agerpres.

Pe masa de lucru a Cabinetului se afla si proiecte de hotarare precum cel privind finantarea din bugetul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportul pe anul 2012 a unor cheltuieli pentru unitatile de invatamant preuniversitar de stat.

De asemenea, ar putea fi discutat proiectul de hotarare pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 935/2011 privind promovarea utilizarii biocarburantilor si a biolichidelor.

Un alt proiect de hotarare ce ar putea face obiectul discutiilor membrilor Guvernului vizeaza modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr.1631/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Totodata, pe agenda de lucru se afla si un proiect de hotarare privind stabilirea numarului maxim de posturi pentru Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Cabinetul ar putea lua in discutie si un memorandum despre situatia lucrarilor de investitii derulate de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii prin Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA.

Membrii Executivului vor lua la cunostinta, in sedinta, si o nota referitoare la pregatirea vizitei delegatiei Guvernului Francez din ziua de 12 septembrie, ce are in vedere aspectele relatiei bilaterale pe domeniul incluziunii sociale a cetatenilor romani de etnie roma.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente