Gadgeturi cu incarcare solara pentru Sarbatori Eco-Friendly

0
431
Fungadgets.ro lanseaza gadgeturile cu incarcare solara pentru Sarbatori Eco-Friendly
Fungadgets.ro lanseaza gadgeturile cu incarcare solara pentru Sarbatori Eco-Friendly

Noile jucarii solare, bateriile externe universale si gentile care iti incarca din mers bateria telefonului au fost adaugate portofoliului diponibil pe site-ul www.fungadgets.ro.

Jucariile solare functioneaza exclusiv pe baza energiei electrice generate de un panou fotovoltaic, fara a avea un acumulator incorporat. Cel mai interesant model este reprezentat de un kit prin care un copil isi poate asambla singur una dintre cele 6 configuratii de robot. Jucaria astfel construita se poate deplasa singura prin simpla expunere la o sursa de lumina.

Bateriile externe au capacitati impresionante care pornesc de la 12.000 mAh (de aproximativ trei ori mai mult decat capacitatea unei baterii normale de laptop) si ajung pana la 54.000 mAh. Produsele sunt disponibile in doua versiuni. Prima versiune are panoul solar incorporat in carcasa iar acumulatorii sunt reincarcati prin simpla expunere la soare. Cea de-a doua categorie, fara panou solar, este recomandata pentru a fi folosita impreuna cu gentile de laptop sau rucsacurile special proiectate pentru ele, care au integrate panourile solare si electronica necesara pentru a le reincarca.

incarcatoarele solare cu acumulatori pot functiona cu orice tip de echipament electronic multumita multitudinii de conectori inclusi in pachet. Tensiunea de iesire poate fi reglata intre 3 si 24 de volti, acoperind toate necesitatile utilizatorului. Spre exemplu incarcatorul solar BBS Super-Charger, cu acumulator de 54.000mAh, nu numai ca poate alimenta un laptop dar este suficient de puternic pentru a porni un automobil.

„Iubim natura iar conceptul de independen?a energetica e un vis pe care ni-l dorim cat mai repede implinit. Facem un mic pas in aceasta directie oferind baterii universale, de mare capacitate, care se reincarca cu ajutorul panourilor fotovoltaice incorporate in noile genti de laptop si rucsacuri”, a declarat Valentin Haicu, director general VHCI. „Ii putem educa pe cei mici in spiritul ecologic, dovedindu-le practic ca o jucarie haiosa poate functiona luandu-si energia de la soare fara a fi necesara nicio alta interventie”, a adaugat acesta referindu-se la gama de jucarii solare. Pana la sfarsitul anului, orice masinuta solara adaugata achizitiilor online de pe fungadgets.ro ii asigura cumparatorului gratuitatea transportului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.