Garda e cu ochii pe tine de 1 Mai!

0
394
Râmnicu Vâlcea: În perioada 7-29 aprilie, concursul „Împreună pentru un oraş mai curat”
Comisarii Garzii Nationale de Mediu vor patrula astazi in zonele de agrement din Giurgiu

Comisarii Garzii Nationale de Mediu vor patrula astazi in zonele de agrement din Giurgiu si vor amenda petrecaretii iresponsabili. Giurgiuvenii care arunca gunoaiele in mijlocul padurii risca amenzi cuprinse intre 200 si 2.000 de lei. De asemenea, pe drumurile din judet vor fi prezenti si politistii rutieri.

Un gratar la iarba verde in compania prietenilor ramane pentru cei fara prea multi bani, dar si pentru iubitorii de natura, varianta cea mai buna de petrecere a zilei de 1 Mai. In fiecare an, padurile sunt luate cu asalt de giurgiuvenii care-si amplaseaza gratarele in locurile cu iarba multa, curate si unde soarele nu se ascunde in nori.
Comisarii Garzii de Mediu Giurgiu avertizeaza ca si ei vor fi prezenti in zonele de agrement din apropierea orasului si-i vor avea in vizor nu doar pe administratorii si pe proprietarii padurilor si terenurilor, dar si pe giurgiuvenii iesiti la iarba verde.
„Ca in fiecare an, vom fi prezenti pentru a preintampina aruncarea gunoaielor prin paduri. Echipele de comisari vor verifica zonele cele mai aglomerate, padurea Comana, cea de la Adunatii-Copaceni, padurea Balanoaia, dar si portul Giurgiu. Verificam de asemenea si daca cei in a caror responsabilitate sta salubrizarea zonelor iau toate masurile impuse de lege si daca au amplasat pubele de gunoi”, a spus, pentru „Adevarul de Seara”, Clara Adam, directorul Garzii de Mediu Giurgiu.

Amenzi de pana la 2.000 de lei
Giurgiuvenii care nu vor arunca gunoaiele in spatiile special amenajate sau care vor abandona pet-urile si resturile in mujlocul padurii risca amenzi care variaza intre 200 si 2.000 de lei, in cazul persoanelor fizice, si intre 10.000 si 20.000 de lei in cazul celor juridice.
Cei care-si imagineaza ca vor scapa neamendati dupa aruncarea gunoaielor s-ar putea trezi cu o surpriza acasa; o amenda trimisa prin posta.

Unde mergem la iarba verde?
Padurea Balanoaia
Padurea Comana
Padurea Gutu
Padurea Mocanasu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.