Garderoba eco-friendly

0
361

Am avut norocul sa ne nastem pe o planeta extraordinara din ale carei resurse ne putem asigura conditii de viata decente, dar grija pentru propriul confort ne ocupa mai tot timpul astfel pierdem din vedere ca din aceste resurse trebuie sa mai traiasca si alte generatii, iar daca noi nu le gospodarim in mod judicios copiii si nepotii nostri nu-si vor putea permite conditii de viata ca ale noastre.
garderoba eco
Multi dintre noi avem o problema atunci cand este vorba de cum ne imbracam sau cum aratam, ne dorim o garderoba bogata si trendy. Dar cati dintre noi s-au intrebat cat de mult se consuma din resursele Terei numai pentru a se fabrica haine si accesorii noi in fiecare an? Haine si accesorii noi, care nu sunt intotdeauna de calitate si a caror rezistenta si comportament paleste in fata celor fabricate in urma cu 20-30ani….

De ce n-am incerca sa ne formam o garderoba originala din cea mostenita de la parinti sau bunici in care putem gasi obiecte de foarte buna calitate si care au o patina a timpului ce da un aer original si intelept, in acelasi timp. Ne ajuta si moda al carei trend revine aducand in actualitate tesaturi si croieli din tineretea bunicilor sau parintilor nostrii. N-as vrea sa fiu inteleasa gresit, nu fac reclama mascata magazinelor „second hand” sau „vintage” dar sunt sigura ca in ele gasim componente pentru garderoba noastra intr-o stare foarte buna si care ne pot face sa avem o alura trendy si astfel putem deveni eco-friendly. Nu tot ce-i vechi e perimat si prost si in acelasi timp nu tot ce-i nou e bun si eficient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.