Geci cu panouri solare de la Tommy Hilfiger

0
1397

geciPrea putini dintre noi nu au auzit de-a lungul anilor de Tommy Hilfiger, deoarece designerul are unele dintre cele mai atragatoare si purtabile colectii de moda.

In incercarea de a se distanta semnificativ de normele traditionale impuse de acest domeniu, in noua sa colectie, Tommy Hilfiger s-a aruncat sa transforme doua geci in gadgeturi. Ilustrate in imaginile alaturate, acestea au fost realizate impreuna cu producatorul de panouri solare Pvilion si sunt disponibile in doua variante, pentru femei si barbati.

Marea inovatie integrata in cele doua geci tine panourile solare de pe spate, menite sa va ajute sa va incarcati gadgeturile preferate cand va aflati in deplasare. Cum era de asteptat, panourile sunt destul evidente, desi nu stim inca dificultatea cu care acestea pot fi intretinute in timp. Dintr-un punct de vedere, astfel de haine intruchipeaza solutia perfecta la cea mai mare problema a secolului 21. Din alta perspectiva insa, s-ar putea sa fie aproape imposibil de spalat in conditii normale.

In definitiv, amatorii de ecologie cu un buget generos tocmai si-au gasit urmatoarea lor geaca. Aceasta poate fi achizitionata la un pret de 600 de dolari de pe site-ul producatorului, in timp ce 50% din valoarea fiecarei haine va fi donata Fondului pentru Aer Proaspat. In ceea ce priveste puterea de incarcare, nu trebuie neglijat nici acumulatorul de 6000 mAh folosit pentru depozitare energiei obtinuta prin intermediul efectului fotovoltaic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.