Genti cu panouri solare

0
340

Un arhitect din Boston, mai multi designeri celebri si revista „Elle” au lucrat impreuna pentru a crea cel mai „high tech” accesoriu al sezonului, geanta cu panouri solare.genti cu panouri solare

Posetele, modele unicat create de Tommy Hilfiger, Diane Von Furstenberg, Rogan, Loomstate si alti creatori de moda americani, au mici panouri solare flexibile integrate in design, acumulatori, un port USB prin care poate fi incarcat telefonul mobil sau o mini-lampa pentru citit.

Intr-un interviu acordat Reuters, designerul Rogan Gregory spune ca multi dintre prietenii lui au fost incantati de aceste genti pe care le pot lua la plaja si pot vorbi toata ziua la telefon sau pot asculta muzica, pentru ca -este posibila reincarcarea aparatelor de la soare.

Posetele cu panouri solare sunt incluse in proiectul Portable Light, initiativa unei organizatii nonprofit care furnizeaza kituri solare pentru textile cu scopul de a veni in sprijinul locuitorilor din cele mai sarace zone ale planetei – le invata pe femei sa-si foloseasca abilitatile la tesut si cusut pentru a combina tehnologia cu materialele textile locale.

„Elle” i-a propus coordonatoarei proiectului, arhitecta Sheila Kennedy, sa colaboreze cu designeri renumiti pentru a crea aceste genti si pentru a le scoate la licitatie cu scopul de a strange bani pentru proiect. Cele opt posete create pana acum au fost scoase la vanzare pe site-ul eBay, intr-o licitatie care se inchide la 15 iulie.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.