Gestionarea deseurilor in judetul Cluj a fost tema de discutie in sedinta ECO-METROPOLITAN Cluj

0
412
“Gardienii mediului” supraveghează curăţenia Mediaşului
Deseuri problematice

Gestionarea  deseurilor in judetul Cluj a fost tema de discutie in sedinta Adunarii Generale a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara ECO-METROPOLITAN Cluj. Asociatia este constituita de catre Consiliul Judetean impreuna cu cele 81 de unitati administrativ-teritoriale din judet.

In functia de presedinte al Asociatiei a fost ales, cu unanimitate de voturi, Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Horea Uioreanu iar membri ai Consiliului Director au fost alesi, cu majoritate de voturi, primarii municipiilor Cluj-Napoca si Dej.

In cadrul sedintei a fost aprobat actul aditional referitor la modificarea si completarea Actului Constitutiv si a Statutului Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara ECO-METROPOLITAN Cluj. Totodata, au fost aprobate situatiile financiare aferente exercitiului bugetar pe anul 2011 al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara ECO-METROPOLITAN Cluj.

„Hotararile adoptate astazi in cadrul sedintei Adunarii Generale a Asociatiei ECO-METROPOLITAN Cluj reprezinta un pas inainte in sensul dinamizarii activitatii acesteia. Aspectele referitoare la gestionarea deseurilor din judet si a rampelor neconforme au reprezentat o preocupare constanta pentru mine, inca de la preluarea mandatului de presedinte al Consiliului Judetean. Chiar daca in acest domeniu exista unele probleme care ar fi trebuit rezolvate inca de acum cativa ani, am convingerea ca vom reusi sa le gestionam cu succes, in interesul locuitorilor judetului Cluj”, a declarat Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Horea Dorin Uioreanu.

Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara ECO-METROPOLITAN Cluj are drept principal obiectiv implementarea si monitorizarea derularii proiectelor de investitii in infrastructura tehnico-edilitara aferenta Serviciului de salubrizare a localitatilor, inclusiv realizarea investitiei corespunzatoare Proiectului ”Sistem de Management Integrat al Deseurilor Solide in judetul Cluj”, prin accesarea de fonduri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.