Gestionarea deseurilor, punctul nevralgic al administratiilor publice din judetul Vaslui

0
326
Bistrita-Nasaud: Prima ma?in? de gunoi a ajuns la depozitul ecologic de la T?rpiu, de?eurile sunt aruncate la
Bistrita-Nasaud: Prima maşină de gunoi a ajuns la depozitul ecologic de la Tărpiu, deşeurile sunt aruncate la "grămadă"
Gestionarea deseurilor, punctul nevralgic al administratiilor publice din judetul Vaslui.

Gestionarea deseurilor, punctul nevralgic al administratiilor publice din judetul Vaslui. In acest an, comisarii Garzii de Mediu au aplicat peste 45 de sanctiuni celor care nu s-au preocupat de starea de salubritate.

Au curs in mod evident si avertismentele, care la urmatoarea abatere se vor transforma in mod cert in sanctiune maxima. Potrivit lui Adrian Jecu, prim comisar la Garda de Mediu Vaslui, faptul ca cei care au contestat nu prea au avut castig de cauza dovedeste o data in plus ca reprezentantii Garzii si-au facut datoria si au anctionat pe drept acolo unde au existat nereguli.

”Pana in momentul in care discutam s-au aplicat un numar de 45 de sanctiuni. Vorbim de cele in bani nu si de avertismente. Cele mai multe sanctiuni au fost date pe linia salubritatii. Ne-am axat in general pe linia gestionarii deseurilor. In jur de 20% din sanctiuni au fost contestate dar spre deosebire de anii trecuti, justitia a inceput sa ne dea noua dreptate in majoritatea cazurilor. Ma bucura fiindca asta inseamna ca ne facem datoria constiinciosi. Cele care sunt castigate de catre petenti au fost transformate in avertismente, justitia fiind mai intelegatoare cu cei la prima abatere”, ne-a spus Adrian Jecu, primcomisar la Garda de Mediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.