Gunoiul menajer din municipiul Tarnaveni (Mures) va fi depozitat la Campia Turzii (Cluj)

0
380

Primarul municipiului Tarnaveni (Mures), Alexandru Matei, a anuntat, joi, ca, incepand cu 1 iulie, gunoiul menajer din oras va fi transportat si depozitat la Campia Turzii, in judetul Cluj, transmite corespondentul NewsIn.
gunoi menajer
„Pana la realizarea noului depozit ecologic judetean care va fi amplasat la Sanpaul, municipiul Tarnaveni va transporta deseurile la Campia Turzii. Cu toate ca distanta va fi mai mare pentru transportul deseurilor, tariful platit de cetateni va ramane neschimbat, deoarece taxa de depozitare de la Campia Turzii este mai mica decat la Targu Mures. La Targu-Mures taxa de depozitare este de 16 lei/tona+TVA, iar la Campia Turzii taxa va fi de 14,72 lei/tona+TVA”, a declarat primarul.

Alexandru Matei sustine ca astfel problema depozitarii gunoiului menajer a fost rezolvata la Tarnaveni pe o perioada nedeterminata. Pana la 1 iulie, deseurile de la Tarnaveni sunt depozitate la Targu-Mures, insa trebuia gasita o solutie alternativa deoarece si acel depozit va fi inchis, conform reglementarilor Uniunii Europene.

Sursa: NewsIn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.