Habitat Bios expune case din lemn in cadrul targului Ecologica

Habitat Bios expune case din lemn in cadrul targului Ecologica

Dorind sa participe la cristalizarea si dezvoltarea pietei constructiilor din lemn, echipa Habitat Bois va profita de ocazia oferita de organizatorii Targului Ecologica, un eveniment reprezentativ pentru piata dezvoltatorilor in domeniul produselor si serviciilor ecologice, pentru a prezenta vizitatorilor noutati in domeniul caselor de lemn.

In cadrul Targului Ecologica, Habitat Bois va prezenta proiecte de case din lemn realizate conform tehnologiei europene de constructie, utilizand panouri sandwich termoizolate si o noutate in acest domeniu: Autoconstructia.

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *