Holograf sustine proiectul de ecologizare a tarii intr-o singura zi, „Let`s Do It, Romania!”

Ziua de Curatenie Nationala se apropie cu pasi repezi, iar numarul vedetelor care sustin proiectul „Let”s Do It, Romania!” creste tot mai mult, pentru ca mesajul campaniei sa ajunga la cele mai variate categorii de public.

Din randul persoanelor publice, dupa Smiley, Leonard Doroftei si Adrian Despot, Holograf se alatura proiectului si ii invita pe toti romanii la curatenia generala de pe 25 septembrie. Testimonialul poate fi vizualizat aici, iar Holograf transmite un mesaj mobilizator, pentru intreaga populatie a Romaniei. „Daca noi, societatea civila nu luam atitudine, nimeni nu va face nimic. Este timpul sa facem ceva!”, spun membrii celebrei trupe.

Pentru aceasta filmare, echipa Let”s Do It, Romania! aduce multumiri speciale lui Freaka da Disk de la Parazitii, care sustine proiectul pe partea de productie video.

Campania beneficiaza si de un spot TV, cu o varianta pentru Internet, un spot radio, dar si de virale menite sa atraga atentia asupra proiectului.

In saptamanile care vor urma, echipa „Let`s Do It, Romania!” va prezenta testimoniale cu diverse vedete, din diferite zone de interes, care vor indemna publicul sa se inscrie pentru Ziua de Curatenie Nationala din 25 septembrie. Pe 25 septembrie nu conteaza cine esti si ce faci, pentru ca toti romanii se unesc pentru o cauza comuna: curatarea Romaniei de gunoaie.

Hai cu noi sa facem curatenie in toata tara. Intr-o singura zi! Pe 25 septembrie, avem cu totii ceva in comun: Romania! LET’S DO IT!

Sursa: Realitatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *