Hotelul Vega, primul ECO HOTEL certificat de catre TUV Rheinland

hotel ecoHotelul Vega***** din Mamaia este primul hotel din Romania aliniat standardului european Eco Hotel Management System. Acordarea certificatului Eco Hotel prezinta o garantie a faptului ca principiul Eco guverneaza toate procesele desfasurate in cadrul hotelului Vega*****

Hotelul Vega***** a primit certificarea Eco Hotel Management System in urma unui aprofundat si exigent audit desfasurat de TUV Rheinland Portugalia in colaborare cu TUV Rheinland Romania.

Hotelul Vega***** a obtinut, in urma auditului un punctaj foarte bun, indeplinind pe langa cerintele obligatorii, 90% din cerintele suplimentare. Conditiile minime de certificare Eco Hotel constau in indeplinirea 100% cerintelor obligatorii si a minim 50% din criteriile suplimentare.

Nuno Morganheira, auditorul sef al TUV Portugalia, a declarat la incheierea auditului: “Punctajul obtinut de hotelul Vega***** este foarte bun. Acesta plaseaza unitatea hoteliera de pe litoralul romanesc in clasamentul celor mai bune unitati hoteliere europene.”

TUV Rheinland Group optimizeaza, verifica si documenteaza in intreaga lume siguranta si calitatea produselor si sistemelor, serviciilor si persoanelor.

Eco Hotel este un standard exclusivist care aduce un plus de valoare hotelului, fiind o garantie suplimentara a calitatii serviciilor hoteliere la nivel european. Noul sistem de management certificat de TUV RHEINLAND la hotelul Vega***** se adreseaza unitatilor hoteliere, fiind conceput in scopul reducerii impactului acestora asupra mediului inconjurator.

Informatii generale:

Hotelul Vega***** a fost deschis pe 8 august 2008, la incheierea unor ample lucrari de consolidare si modernizare desfasurate timp de doi ani, valoarea investitiei atingand suma de 13 milioane de euro. Hotelul Vega***** face parte din Upetrom Group.

Companiile din cadrul Upetrom Group desfasoara activitati de foraj onshore si offshore, productie de echipament petrolier, proiectare, turism. Grupul Upetrom are astazi peste 6000 de salariati si opereaza in intreaga lume, avand reprezentante in numeroase tari.

Informatii suplimentare:

Tel: + 40 241 831 141

E-mail: office@hotelvega.ro

S.C. Vega Turism S.A., Hotel Vega, Mamaia, Constanta

www.hotelvega.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,176FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente