IASI: Activitate de plantare a 1000 de puieti, in localitatea Mogosesti / 21 martie 2015

Copacul de Azi pentru Oxigenul de Maine, Editia a II – a

Pe data de 21 martie 2015, Centrul Local „Sfantul Anton” Iasi, filiala a Organizatiei “Cercetasii Romaniei”, in parteneriat cu Directia Silvica Iasi, organizeaza cea de-a doua editie a proiectului „Copacul de Azi pentru Oxigenul de Maine”, o activitate de plantare a 1000 de puieti, in localitatea Mogosesti.

Incepand cu 15 martie si pana la data de 15 aprilie se sarbatoreste “Luna Padurilor” sau “Luna plantarii arborilor”. In acest context, cercetasii isi propun sa contribuie la formarea unei atitudini ecologice active si responsabile, care sa determine manifestarea unei conduite adecvate in raport cu mediul natural. Voluntarii ce doresc sa participe la activitatea de plantare de puieti se pot inscrie accesand link-ul acesta: .

Limita de locuri disponibile este de 120 de voluntari, iar varsta minima admisa este de 16 ani. Persoanele care fac parte din Organizatia Nationala “Cercetasii Romaniei” si au varsta cuprinsa intre 11 si 16 ani pot participa la activitate impreuna cu un lider insotitor. Organizatorii asigura transportul gratuit pana in localitatea Mogosesti si uneltele necesare plantarii puietilor. Pentru cei care au la dispozitie propriile unelte, incurajam folosirea acestora.

IASI: Activitate de plantare a 1000 de puieti, in localitatea Mogosesti / 21 martie 2015
IASI: Activitate de plantare a 1000 de puieti, in localitatea Mogosesti / 21 martie 2015

Cercetasia este educatie pentru viata, un mod de a trai si o miscare cu impact semnificativ la nivel mondial. Ea ofera tinerilor sansa de a se angaja in diverse activitati, leaga noi prietenii si dezvolta potentialul fiecarui individ si al grupurilor din care fac parte.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente