Ilfov – 6.000 de kilograme de deseuri electrocasnice, colectate intr-o singura zi, in Voluntari

0
338
România, coda?a Europei la reciclarea de?eurilor electrice ?i electronice
România, codaşa Europei la reciclarea deşeurilor electrice şi electronice
Ilfov - 6.000 de kilograme de deseuri electrocasnice, colectate intr-o singura zi, in Voluntari

Primaria Voluntari, in parteneriat cu Asociatia RoRec a organizat o actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice in orasul Voluntari.
Astfel, voluntarenii care au vrut sa scape de deseuri electrocasnice au avut la dispozitie patru puncte de colectare in principalele cartiere ale orasului.
Actiunea a avut loc in data de 30 aprilie si face parte dintr-o ampla campanie nationala a asociatiei, „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, ce vizeaza colectarea corecta a echipamentelor vechi sau defecte, in vederea reciclarii conform la standardele europene.
In urma acestei campanii au fost colectate 6.000 de kilograme de deseuri electrocasnice intr-o singura zi. Evenimentul a fost un real success, dat fiind faptul ca localnicii au constientizat cat de nocive sunt aceste deseuri atat pentru mediu cat si pentru localitate, iar acest lucru s-a reflectat si in faptul ca, fata de ultima campanie de acest gen ce a avut loc anul trecut, procentul deseurilor adunate a fost cu 27% mai mare.
Toti cetatenii care au participat la colectare au fost inscrisi automat la tombola cu premii, astfel participarea lor fiind rasplatita cu noi electrocasnice, care le vor inlocui pe cele reciclate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.