Importanta apei pentru natura si oameni, evidentiata printr-o activitate la Biblioteca Judeteana din Baia Mare

"Apa, miracolul vietiiImportanta apei pentru natura si oameni, evidentiata printr-o activitate la Biblioteca Judeteana din Baia Mare

Sectia pentru copii a Bibliotecii Judetene “Petre Dulfu” a gazduit astazi activitatea “Apa, miracolul vietii” , realizata de elevii clasei a III a B de la Scoala cu clasele I-VIII “George Cosbuc”, (director prof. Buzila Cristian), coordonati de inv. Alina Bozga.

Activitatea face parte din proiectul de parteneriat “Primii pasi in lumea cunoasterii” incheiat intre Biblioteca Judeteana “Petre Dulfu” Sectia pentru copii si Sc. cu cls. I-VIII “G. Cosbuc” si a constat in prezentarea unor proiecte realizate de copii care au scos in evidenta importanta apei pentru natura si oameni. In prezentarea proiectelor, copiii au fost sustinuti de parinti. “Uzina Aqua” a fost titlul expozitiei de carte realizata de Sectia pentru copii cu ocazia acestei activitati. Totodata, copiilor le-au fost prezentate expozitiile de arta plastica gazduite in aceasta perioada de Sectia pentru copii: expozitia de servetele realizata de Denisa Clitan clasa a VI-a B “De la lume adunate si-napoi la lume date, “, “Zvon de primavara” expozitie realizata din colaje de Grupa maghiara Step by step de la Gradinita “Otilia Cazimir”, “A venit primavara” realizata de clasa I de la Liceul Teologic Penticostal Baia Mare, prof. inv. primar Caprar Antonela.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente