In acest weekend are loc traditionala vanatoare de la Balc

0
517

La evenimentul organizat anual de Ion Tiriac au fost invitati oameni de afaceri din tara si strainatate care vor sosi, in Bihor, inca de vineri seara.vanatoare Balc

Partidele de vanatoare se vor desfasura pe 1.500 de hectare din cadrul complexului cinegetic privat de la Balc. Anul acesta, la cea de-a sasea editie a evenimentului de la Balc, vor participa 29 de vanatori si 100 de gonaci.

In fiecare an, pe domeniul de la Balc, in luna ianuarie, lideri politici si oameni de afaceri de top din lumea intreaga au participat la vanatoarea organizata de Ion Tiriac. De departe, cea mai controversata partida de vanatoare a fost cea din 2005, cand aproape 200 de mistreti au fost impuscati, adica o treime din fondul domeniului. Fostul premier Adrian Nastase a reusit performanta sa doboare nu mai putin de 23 de mistreti.

In 2007, pe lista invitatilor s-au aflat 30 dintre cei mai importanti oameni de afaceri, politicieni si sportivi din Europa. Printre ei, Wolfgang Porsche, Klaus Mangold, presedintele Chrysler, fostul mare fotbalist german Klaus Fischer, printul Dimitrie Sturdza, dar si fostul premier, Petre Roman.

In 2008, vanatoarea de mistreti s-a desfasurat departe de ochii presei. La eveniment au participat si localnici. Cel putin 150 de mistreti au fost impuscati. Anul trecut, la cea de-a cincea editie a intalnirii dintre bogatii Europei, bilantul vanatorii de lux a fost de 200 de mistreti.

Domeniul de la Balc are peste 11.000 de hectare, iar tarcul unde are loc vanatoarea se intinde pe 1.500 de hectare. Istoria vanatorilor organizate de Tiriac incepe in 2005, in ianuarie, cand miliardarul si-a deschis domeniul din Bihor cu 185 de mistreti impuscati.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.