In Calan se planteaza un pom pentru fiecare bebelus

In Calan se planteaza un pom pentru fiecare bebelus
In Calan se planteaza un pom pentru fiecare bebelus

Membrii unei organizatii din Calan au demarat un program menit sa „imbogateasca” zonele verzi din oras, dar sa si imbunatateasca calitatea aerului. Asociatia „Calan 1387” provoaca comunitatea sa planteze cate un pom pentru fiecare bebelus venit pe lume. Initiativa face parte din campania de sensibilizare „Impreuna, Contam”.

Astfel, proiectul eco-civic „Un pui de om si-un pui de pom” propune comunitatii locale revenirea la vechile traditii si obiceiuri conform carora printre multele lucruri pe care un om ar trebui sa le faca in viata se numara si plantarea unui copac, dar si ingrijirea acestuia. Pentru inceput, initiatorii actiunii ii invita pe toti cei a caror familie s-a marit anul trecut sa planteze, pana la sfarsitul lunii martie, cate un pom.

Initiatorii campaniei pun la dispozitia celor care aleg sa sarbatoreasca astfel venirea pe lume a unui nou nascut, toate cele necesare desfasurarii „operatiunii” de plantare a pomului. Mai mult, intentia acestora este de a permanentiza programul si, in fiecare an, comunitatea din Calan sa planteze pomi pentru viitorul copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *