In jurul blocurilor de locuinte sociale din Hunedoara sunt munti de gunoaie

0
355

Chiriasii arunca gunoiul de la geam, chiar langa bloc. Reprezentantii primariei Hunedoara spun ca au dat nenumarate amenzi.in jurul blocurilor

La Hunedoara, locuintele sociale sunt inconjurate in munti de mizerie. Locatarii arunca resturile din casa nestingheriti, direct pe gream si zeci de copii se joaca zilnic printre gunoaie si animale moarte. Primaria recunoaste ca nu mai poate tine pasul cu salubrizarea.

La doar cativa metri de cele doua tomberoane goale s-a adunat un munte de gunoaie. Focarul de infectie este intregit de cainii morti si de sobolanii care umbla nestigheriti pe langa bloc.

Locuintele sociale apartin primariei. Edilii spun ca au facut in repetate randuri actiuni de ecologizare, dar curatenia nu a tinut niciodata mai mult de cateva saptamani.

„Cei care primesc ajutor social si locuiesc in acel bloc fac orele care trebuie prestate pentru ajutorul social in jurul blocului dar nu pot sa razbeasca cu cantitatea de gunoi care este aruncata pe geam de catre cei care locuiesc in acel bloc”, a spus primarul din Hunedoara, Ovidiu Hada.

Locatarii au primit nenumarate amenzi si citatii, dar nu pot fi executati silit pentru ca nu poseda niciun bun. Chiriasii din locuintele sociale platesc lunar catre primaria Hunedoara 15 lei.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.