In Marginimea Sibiului va fi implementat un proiect de gestionare integrata a deseurilor

Localitatile din Marginimea Sibiului vor implementa un sistem de gestionare integrata a deseurilor in valoare de peste 1,1 milioane euro, din fonduri europene, care prevede si construirea unei statii de sortare a deseurilor, pana in 2010, a declarat primarul orasului Saliste, Teodor Banciu.Marginimea Sibiului

Proiectul prevede amenajarea unei statiei de sortare, dotarea localnicilor cu 8.800 de europubele si amenajarea a 81 de insule in care vor fi amplasate cate 3 eurocontainere de 1, 1 metri cubi, pentru hartie, plastic si sticla.

“Colectarea selectiva trebuie sa inceapa din casa. Cu cat reusim sa strangem mai multe deseuri reciclabile si sa le valorificam, vom reusi sa mentinem preturile scazute pentru serviciile de salubrizare. Interesul nostru este sa ducem la groapa de gunoi de la Cristian cat mai putine deseuri nereciclabile. Vom pune banere pentru vizualizarea proiectului, pe care le vom monta in locuri cat mai publice”, a declarat primarul Teodor Banciu.

In cadrul proiectului vor fi implicate 20 de localitati din Marginimea Sibiului, iar data de finalizare este 30 noiembrie.

Sursa: NewsIn

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente