In plina recesiune, primarii de sector investesc pentru inverzirea Capitalei

0
325

Coloane de verdeata in cartiere, bariere fonice din platani si aranjamente florale spectaculoase. Acestea sunt doar cateva din proiectele Primariei Sectorului 2, intr-un an de criza. Zeci de milioane de lei se vor cheltui si in sectorul 4 pentru amenajarea si extinderea zonelor verzi.spatiile verzi

In plina recesiune, edilii Capitalei investesc pentru inverzirea Bucurestiului. In sectorul 2, spre exemplu, bugetul alocat pentru programul de plantari a crescut fata de anul trecut cu opt milioane de lei.

Vegetatie rezistenta la noxe la intrarile in sector, coloane de verdeta de trei metri in cartiere, dar si verdeata suspendata – acestea sunt doar cateva dintre planurile Primariei sectorului 2.

Intreaga investitie se ridica la suma de peste 31 milioane de lei.

Investitiile edililor din sectorul 2 nu vor ocoli parcurile, unde vor fi montate instalatii moderne de lumini pe alei.

In sectorul 4, bugetul alocat pentru amenajarea zonelor verzi si plantari este mai mic decat cel din 2009 cu aproape noua milioane de lei.

Totusi, Primaria sectorului 4 si-a propus sa continue amenajarea intersectiilor si sa planteze flori si arbusti.

Bugetul alocat sare de 70 de milioane de lei.

Si in sectorul 1 al Capitalei au reinceput plantarile de flori si curatarea zonelor verzi dintre blocuri. Municipalitatea a demarat in 2009 un plan de reamenajare peisajistica in cinci ani.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.