Incep lucrarile la deponeul ecologic de la Bacia

Incep lucrãrile la deponeul ecologic de la Bãcia
Incep lucrãrile la deponeul ecologic de la Bãcia

Ordinul de incepere a constructiei deponeului ecologic din localitatea Bacia a fost emis ieri de catre Consiliul Judetean Hunedoara, iar in scurt timp, va incepe organizarea de santier.

Potrivit administratorului public al judetului, Dan Stoian, investitia de la Bacia este in valoare de 95 milioane lei plus TVA. Aproximativ 90 la suta din costurile lucrarii sunt finantate din fonduri europene, iar restul banilor vor fi alocati din partea beneficiarilor. Termenul de incheiere a constructiei deponeului a fost stabilit pentru sfarsitul anului 2015. Asa cum a mai afirmat Dan Stoian, lucrarile vor fi executate de o firma principala, Strabag in acest caz, dar vor fi alte firme mai mici, care vor subcontracta anumite faze ale executarii constructiei.

Deponeul ecologic de la Bacia este parte a unui proiect privind sistemul integrat de management al deseurilor din judetul Hunedoara. Proiectul, in valoare totala de aproximativ 70 de milioane de euro, beneficiaza de un parteneriat extins intre CJ Hunedoara si unitatile administrativ-teritoriale din intreg judetul.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,177FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente