Japonezii au descoperit o protein? care arde gr?simile

Japonezii au descoperit o proteina care arde grasimile

O echipa de cercetatori de la Universitatea din Kyoto, Japonia, a anuntat descoperirea unei proteine care ajuta la arderea grasimilor din organism, permitand astfel consumul unor mese bogate in grasimi, transmite agentia Xinhua. In cadrul unui experiment, cercetatorii niponi au comparat metabolismul grasimilor la soareci ce aveau gena GPR120 cu soareci fara aceasta proteina, dupa…

Citește mai departe

Cate chimicale contine hrana noastra?

Am auzit de nenumarate ori ca alimentatia ar trebui sa-i ofere organismului energia si substantele nutritive necesare fara sa-l suprasolicite, in caz contrar existand riscul unor boli precum cele de inima sau cancerul. Cu toate astea, o mare parte din dieta zilnica este alcatuita din chimicale periculoase. Autoritatile nationale si internationale permit folosirea in industria…

Citește mai departe

Condimentele intretin frumusetea pielii

Sunt aromate si stimuleaza organismul prin proprietatile lor revigorante. Este vorba despre condimente care fac bine frumusetii, cand sunt „presarate” in cosmetice. Toate condimentele, fara exceptie, au proprietati antioxidante, ajutand organismul sa lupte cu bolile si cu efectele produse de imbatranire, dar fiecare condiment in parte are valori specifice. Prin urmare, exista cateva ideale pentru…

Citește mai departe

7 alimente bune pentru inima

Afectiunile cardiovasculare, despre care cercetatorii sustin ca vor deveni principala cauza a mortalitatii in intreaga lume pana in anul 2020, pot fi prevenite foarte usor. Conform site-ului specializat in medicina www.health.com, secretul sta in regimul adoptat. Va spunem azi care sunt cele 7 alimente bune pentru inima. 1. Fructele de padure sunt bogate in substante…

Citește mai departe