Acasă Etichete Desprafuire

Eticheta: desprafuire

Investitii de mediu intarziate

Combinatul ArcelorMittal ar putea fi amendat de Garda de Mediu Galati pentru nerespectarea obligatiilor de mediu, desi recent a pus in functiune o instalatie...

ArcelorMittal, obligat sa reduca poluarea

Prezent la inaugurarea instalatiei de desprafuire de la furnalul 4, investitie in valoare de 7,5 milioane de dolari, comisarul general al Garzii Nationale de Mediu, Octavian Popa a anuntat, in cadrul conferintei de presa sustinute, ca ArcelorMittal este obligat sa indeplineasca inca 257 masuri de mediu pana la sfarsitul anului 2014.

La Furnalul 4 s-a inaugurat instalatia de desprafuire

Ceva din mentalitatea lui "merge si-asa" s-a schimbat si se schimba in fiecare zi pe platforma combinatului siderurgic din Galati. Ieri s-a inaugurat instalatia de desprafuire a Furnalului 4, eveniment mai putin galagios ca altadata, dar mai eficient

Poluare masiva cu plumb si zinc

In municipiul Baia Mare, atat solul cat si apa contin mai mult plumb decat limitele maxime admise. Nordul tarii e cufundat in metale grele, iar poluarea solului poate afecta grav sanatatea copiilor.

Seful Garzii de Mediu garanteaza: COMBINATUL VA OBTINE AUTORIZATIA INTEGRATA DE MEDIU

Seful Garzii de Mediu Galati, Gabriel Panaitescu, a anuntat ca nu exista niciun risc in privinta obtinerii, de catre combinatul siderurgic ArcelorMittal, a autorizatiei integrate de mediu.

ArcelorMittal Galati lanseaza gogoasa plantarii a un milion de copaci

O promisiune neonorata din campania electorala a primarului Galatiului , Dumitru Nicolae, a fost preluata de administratia ArcelorMittal. La un recent colocviu despre protectia muncii, Augustin Kochuparampil, a lansat ideea unei noi investitii de mediu, concretizata in plantarea a un milion de copaci care sa mai atenueze poluarea la care este supus orasul de la Dunare. Promisiunea este cu atat mai greu de crezut cu cat din toate marile investitii in domeniu asumate la semnarea contractului de privatizare, indienii nu au realizat decat o instalatie de desulfurare la Uzina Cocso Chimica, inaugurata de doua ori - o data in prezenta premierului Nastase si a doua oara in prezenta lui Tariceanu, si o instalatie de desprafuire la una dintre otelarii. Administratia ArcelorMittal recunoaste, prin vocea directorului Hans Rosenstock, ca nu a investit decat vreo 41 milioane USD in protectia mediului, din cele 76 milioane USD pe care trebuiau sa le investeasca pana la 15 noiembrie a.c.

Arcelor Mittal investeste 53 de milioane de dolari in proiecte de mediu la Galati

Arcelor Mittal Galati, cel mai mare combinat siderurgic din Romania, parte a grupului ArcelorMittal care conduce clasamentul mondial al producatorilor de otel, are in derulare 64 de proiecte de mediu in valoare totala de 53 de milioane de dolari (39 mil. euro).

Rămâi conectat!

104,153FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole recente