Acasă Etichete Salubritare

Eticheta: salubritare

Stare de asediu la Napoli

Manifestantii care blocheaza de mai multe zile accesul la o groapa de gunoi din vestul orasului Napoli au avut parte de o noua noapte de confruntari stradale cu fortele de ordine.

Criza gunoaielor: ciocniri violente intre politie si manifestanti

Politia italiana s-a confruntat din nou, in cursul noptii trecute cu manifestantii care blocheaza accesul la o groapa de gunoi, ceea ce reduce considerabil sperantele unei solutionari pasnice a crizei deseurilor din regiunea Napoli.

Armata a ridicat gunoaiele din Napoli

Un manifestant a fost batut cu pumnii si cu bastoanele de catre politisti .

Discordia deseurilor din Napoli continua

Criza deseurilor care afecteaza Napoli a dus la inca o noapte de tensiuni intre manifestanti, care vor sa impiedice redeschiderea unei gropi de gunoi, si fortele de ordine.

Munti de gunoaie, trafic infernal, afaceri dubioase

Adriean Videanu. Functia administrativa: primar general al Capitalei. Functia politica: presedinte executiv al PD. Avere: estimata la zeci de milioane de euro. Persoane in fata carora nu cracneste: seful statului si sotia... Mioara.

Orasul Avrig este sprijinit de UE sa-si gestioneze deseurile

orasul Avrig se va incadra in normele europene de protectie a mediului inconjurator

Gunoierii Capitalei si-au umflat singuri “tariful unic” cu 50%

Profitand de hosul legislativ, de protectia, indolenta sau incompetenta alesilor locali, firmele de salubritate din Bucuresti au ajuns sa isi stabileasca singure tarifele pentru colectarea gunoiului menajer.

Rămâi conectat!

104,544FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole recente