Insula ecologică cu vedere spre fundul mării
Insula ecologica cu vedere spre fundul marii

Ideea unei insule plutitoare ecologice apartine arhitectului italian, Michele Puzzolante. Un mixt de confort, lux si verde care place unor oameni de afaceri asiiatici pregatiti sa investeasca in acest proiect de aproape 4 miliarde de euro.

Nu este vorba de o simpla insula pustie, ci de o structura hoteliera de proportii plutitoare plina insa de verdeata. Aceasta este ”Solar Floating Resort”, ultima versiune a casei-insula a arhitectului Michele Puzzolante.

Proiectul este in prezent doar pe hartie, la faza de schita, insa va deveni foarte repede o realitate, dat fiind interesul foarte mare al unor investitori asiatici.

Pe insula va exista un hotel de cinci stele cu o marime de 110 metri patrati, cu patru camere, un bar, un restaurant, un pod cu si jacuzzi si ”the bulb”, o camera sub nivelul marii din care este posibil sa vezi fundul marii stand in fotoliu.

Pe de alta parte toata structura va folosi energie solara. Pe ambarcatiune vor fi amplasate in exterior 15 milimetri de panouri solare film care sa produca energia solara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here