Invata cum poti avea o afacere de succes in agricultura ecologica – curs acreditat ANC

Ferma Familial? Bio, baza dezvolt?rii rurale durabile
Invata cum poti avea o afacere de succes in agricultura ecologica – curs acreditat ANC
Invata cum poti avea o afacere de succes in agricultura ecologica – curs acreditat ANC

Cea de-a doua sesiune de cursuri acreditate de agricultura ecologica se va desfasura in perioada 5-8 aprilie 2014, in Bucuresti. Pe parcursul celor patru zile de curs, participantii vor invata notiunile de baza in cultivarea terenurilor si cresterea animalelor in sistem ecologic. Traineri cu experienta ii vor invata pe cei prezenti care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze pentru a deveni producator certificat ecologic si care sunt oportunitatile de afaceri pentru cei care sunt la inceput.

Prima zi de curs este dedicata modului de crestere a animalelor. Prezentarea va fi sustinuta de lectorul Viorica Boboc, presedinte al Asociatiei Bioavicultorilor din Romania – BIOAVRIOM si specialist in tehnologii de crestere a animalelor in conditii ecologice. In cea de-a doua zi, lectorul Maria Toader va vorbi despre principiile cultivarii plantelor in sistem ecologic.

In cea de-a treia zi de curs, Aurelia Caldararu, inspector senior la cel mai mare organism de control si certificare din Romania, ECOCERT va aborda teme precum conditiile de certificare, modul de etichetare al produselor ecologice, relatia cu furnizorii si procedura de export.

In ultima zi de curs participantii vor face o vizita la una dintre cele mai cunoscute ferme mixte din zona de sud a tarii, Auger Petrus din judetul Calarasi. Cursantii vor putea vizita stadiul culturilor ecologice de mazare, porumb, soia, grau, floarea soarelui precum si trei hale de gaini ouatoare. Deplasarea se va face cu un autocar, pus la dispozitie de organizator.

ACREDITAREA CURSULUI

Toti participantii la cursul de agricultura ecologica vor primi, in urma unui examen de specialitate, un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, pentru „Operator in ferme ecologice mixte”, cod COR: 314205. Diploma este recunoscuta la nivel national si european si atesta pregatirea cursantului in domeniu. Ea poate fi utilizata pentru atestarea calitatii de specialist in agricultura ecologica in momentul depunerii unui dosar pentru accesarea fondurilor europene.

COSTURI

Cursul de agricultura ecologica este disponibil in 3 module. Cursantii pot opta pentru unul dintre urmatoarele module potrivit oricarei afaceri:

    • Curs operator in ferme ecologice mixte – 4 zile
    • Curs operator in ferme ecologice vegetale – 3 zile
    • Curs operator in ferme ecologice animale – 3 zile

Pretul unui curs de agricultura ecologica variaza intre 650 si 800 de lei, in functie de modulul ales.

UNDE SE DESFASOARA CURSUL?

Cursurile se desfasoara in Bucuresti, intr-o locatie care indeplineste toate conditiile de buna desfasurare. In functie de numarul de participanti, locatia va fi stabilita inaintea cursului si anuntata participantilor.

Cursul este organizat de Creative Business Management SRL, furnizor autorizat de formare profesionala cu experienta de patru ani in domeniul organizarii de cursuri. Pentru mai multe detalii privind inscrierea ne puteti contacta la numerele de telefon 031.428.24.44/ 0743.183.353 sau pe email [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *