SPH, cel mai mare producator de panouri solare din lume, a intrat in incapacitate de plata
SPH, cel mai mare producator de panouri solare din lume, a intrat in incapacitate de plata
Investitii masive pentru energia regenerabila

Proiectul european “Dezvoltare regionala durabila” a fost lansat, ieri, la Ploiesti, acesta fiind sustinut de 15 parteneri externi si avand o valoare totala de aproximativ 2,1 milioane de euro, dintre care 1,6 milioane de euro reprezinta finantare prin Fondul European pentru pentru Dezvoltare Regionala.

In Prahova, proiectul va fi implementat de Agentia pentru Eficienta Energetica si Energii Regenerabile “AE3R Ploiesti – Prahova”, iar cofinantarea va fi asigurata de Consiliul Judetean Prahova.

Potrivit specialistului din cadrul AE3R Ploiesti Catalin Cszazar, judetul Prahova va beneficia de aproximativ 100.000 de euro fonduri europene pentru implementarea acestui proiect care se va intinde pe 36 de luni.

Obiectivul principal al Regions4GreenGrowth este reprezentat de accelerarea investitiilor in proiecte de energie regenerabila.

Proiectul va debuta cu un schimb de experienta intre parteneri, iar in urma seminariilor de specialitate si pe baza informatiilor furnizate de catre acestia se va realiza un audit in fiecare dintre cele 15 regiuni pentru identificarea celor mai potrivite instrumente financiare specifice fiecarei regiuni in parte necesare pentru facilitarea investitiilor in domeniul energiilor regenerabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here