Invitatie – Grup de lucru “Dezvoltarea durabila a energiei eoliene in Dobrogea”

eoliene-pasari.jpgAsociatia Producatorilor de Energie Eoliana din Romania (APEER) si Societatea Ornitologica Romana (SOR)/BirdLife Romania va invita sa participati la grupul de lucru cu tematica “Dezvoltarea durabila a energiei eoliene in Dobrogea” in perioada 15 – 16 Iunie 2009, in Tulcea.

Scopul grupului de lucru este implicarea autoritatilor si institutiilor relevante, investitorilor si ONG-urilor de Mediu, precum si a altor factori de interes in adoptarea si promovarea unor solutii optime care sa asigure cadrul necesar pentru dezvoltarea proiectelor de investietie in energia eoliana sau alte energii alternative pe teritoriul Dobrogei, fara a fi afectate obiectivele de conservare a siturilor Natura 2000, conform Directivelor Europene.

Consideram ca, desfasurarea acestui grup de lucru poate contribui substantial la dezvoltarea durabila a Dobrogei, prin implementarea corecta a unor proiecte de energie regenerabila si totodata prin desfasurarea unor activitati de conservare a biodiversitatii siturilor Natura 2000.

Evenimentul se va desfasura in sala de conferinte a Hotelului Egreta din orasul Tulcea.

Cheltuielile participantilor sunt suportate de catre organizatori. Daca doriti sa participati si pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 031 425 56 57; 077 157 64 19, persoana de contact Marina Cazacu.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,176FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente