Invitatie la pelerinaj pe bicicleta

Invitatie la pelerinaj pe bicicletaIn continuarea activitatilor recreative organizate saptamanal in mod gratuit pentru tinerii interesati (dintre care amintim: repetitii pentru invatarea sau reamintirea mersului pe bicicleta, escapade cu bicicleta,  jocuri sportive, club de sah, antrenamente pentru participari la competitii sportive etc.),  Parohia Toma Cozma din Iasi lanseaza invitatia doritorilor de calatorie cu bicicleta sa participe duminica, 10 august a.c., la pelerinajul ce va porni din curtea Bisericii Toma Cozma la ora 15.00, si care se va incheia cu momentul de rugaciune al Paraclisului Maicii Domnului, de la ora 19.00, savarsit tot la Biserica Toma Cozma. Ca si in cazul actiunilor anterioare, prin sprijinul firmei Bioma Agro Ecology Co – cu o vasta experienta in domeniul cercetarii si productiei ecologice –  vor fi puse gratuit biciclete la dispozitia tuturor tinerilor care vor dori sa participe. Din program:– 14.30 – Intalnire la Biserica Toma Cozma– 15.00 (cel mai tarziu) – Ora de plecare in pelerinaj– Traseu dus-retur: Biserica Toma Cozma, Copou, Bd. Stefan Cel Mare, Catedrala Mitropolitana, Manastirea Trei Ierarhi, Podu Ros, CUG, continuarea traseului spre Manastirea Hlincea. In timpul itinerariului vom face popasuri in cadru natural oferit de frumoasele regiuni din jurul cetatii Iasului.

– 19.00 – sosire la Biserica Toma Cozma si participare la momentul de rugaciune al Paraclisului Maicii Domnului. Indemnam pe cat mai multi dintre crestinii nostri si apelam mai cu seama la tineri sa participe la aceasta randuiala de rugaciune foarte folositoare pentru zidirea noastra sufleteasca, dar si pentru o mai cuprinzatoare intelegere a vietii personale si a sporirii noastre duhovnicesti, a implinirii noastre in cadrul social si familial.

Astfel de manifestari le-am putea considera si ca o contributie, fie ea cat de mica, la incercarea de ameliorare a crizei ecologice actuale ce poate fi caracterizata drept o ampla si acuta expresie a crizei fiintei si lucrarii omului.

Sunt recunoscute de asemenea avantajele multiple ale mersului pe bicicleta, contribuind la imbunatatirea mediului inconjurator prin reducerea gradului de poluare si a calitatii vietii umane, fiind benefic oricui, indiferent de varsta.

Parohia Toma Cozma din Iasi este deschisa pentru colaborari ziditoare si pentru  propuneri novatoare, lansand invitatie catre toti cei interesati. Va rugam confirmati participarea la Secretarul de redactie al revistei parohiale “Credinta si fapta”, tel. 0741 706 602. Ne bucura intotdeauna entuziasmul tinerilor in organizarea multor actiuni si in implicarea cat mai activa in viitoarele proiecte pe care ni le propunem. Va asteptam!  

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente