Ivan Patzaichin promoveaza turismul cu barca in Delta Dunarii

0
432
Ivan Patzaichin promoveaza turismul cu barca in Delta Dunarii
Ivan Patzaichin promoveaza turismul cu barca in Delta Dunarii

Fostul mare campion la canoe Ivan Patzaichin a declarat recent ca doreste sa promoveze turismul cu barca in Delta Dunarii si ca acest lucru se va intampla odata ce asociatia pe care o va conduce, „Asociatia Ivan Patzaichin – Mila 23”, va primi statut juridic.
„In afara de porumbei si cai, ma ocup acum mai mult de natura. Am facut, cu niste prieteni, primele etape de constituire a unei -Asociatiei Ivan Patzaichin – Mila 23-. Actele sunt la tribunal, trebuie sa iasa in curand. Scopul este promovarea turismului cu barca”, a declarat Ivan Patzaichin pentru Agerpres, acesta fiind presedinte de onoare la Federatia Romana de Sport Columbofil si presedinte de onoare al Asociatiei pentru cai de curse.
Fostul canoist Ivan Patzaichin s-a nascut pe data de 26 noiembrie 1949 in satul Mila 23 din Delta Dunarii si este cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vara din 1968, 1972, 1980 si 1984 si triplu laureat cu argint. Interesul sau pentru Delta vine si din nenumaratele vizite pe care acesta le face aici, participand la aproape toate actiunile la care este invitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.