Jucariile pot provoca tragedii

0
266

Apropierea sarbatorilor de iarna inseamna atat cheltuieli pentru cumpararea tuturor produselor, cat si foarte mare atentie in momentul in care va aflati in magazine.

In ultima perioada, inspectorii au confiscat sute de jucarii extrem de periculoase pentru cei mici din angrouri precum Europa din Bucuresti.
o jucarie nesigura poate provoca o tragedie. Accidentele de inecare sunt cele mai comune. Dulciurile, ce fac parte din jucarie, le pot provoca anumite confuzii copiilor mici. Cumparati exclusiv jucarii care sunt corespunzatoare pentru varsta copiilor dumneavoastra! Nu ii lasati pe cei mici sa se joace cu jucarii stricate! Jucariile achizitionate pentru copiii mai mari pot fi un pericol pentru fratii si surorile mai mici. Acestea sunt doar cateva din sfaturile pe care trebuie sa le urmati daca vreti sa aveti sarbatori linistite.

Cand mergeti la cumparaturi, evitati jucariile cu parti mici pentru copii, deoarece acestea pot fi inghitite, pot provoca inecarea sau pot fi introduse in urechi ori nas. Aveti grija de partile mici ce se pot detasa sau pot fi desprinse printr-o simpla muscatura! Aveti grija la continutul jucariilor din plus cu care copiii mici se pot ineca si verificati cusaturile!

Sursa: Romania Libera

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.