Jumatate om , jumatate arbore

1
318

Bizara poveste a unui om din Indonezia, numit jumatate om-jumatate arbore, a inceput cu mult timp in urma, in adolescenta cand la una din mainile sale a inceput sa se produca o serie de transformari pe fondul unei maladii extrem de rare a pielii.
haftmanhafttree31.jpg
Doctorii din Indonezia au incercat in repetate randuri sa-l ajute dar totul a fost in zadar.
tree man

Un doctor american, Anthony Gaspari, a declarat ca il poate vindeca pe Dede, omul cunoscut in Jakarta de Sud, Indonezia, ca Omul Arbore.

Excrescentele grotesti ale lui Dede se pare ca sunt cauzate de un virus ce cauzeaza o boala rara a sistemului imunitar. Cu toate acestea doctorul Gaspari este convins ca omul se poate vindeca prin simpla administrare a unei cantitati mari de Vitamina A.

Initial, conditia lui Dede a fost pusa pe seama unei afectiuni genetice rare numita Epidermodysplasia Verruciformis (EDV), totusi, testele repetate au demonstrat ca nu este cazul.

Dr. Gaspari a testat succesiv mai multe mostre din leziunile lui Dede si de asemenea si sangele acestuia si a concluzionat faptul ca boala este cauzata de Virusul Papilloma Uman (HPV), o infectie comuna ce cauzeaza aparitia negilor.

Datorita conditiei rare a lui Dede, a carui sistem imunitar nu functioneaza asemenea unei persoane normale, negii au avut posibilitatea sa se raspandeasca fara nici o piedica, acoperind mare parte din pielea omului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.