La Buzau, produsele ecologice se vand din usa in usa

0
393
Taranii au dat tarabele pe comertul din usa in usa
Taranii au dat tarabele pe comertul din usa in usa

Speriati de concurenta din piete dar si de taxele mari, taranii isi cauta clientii din usa in usa si chiar se ofera sa le livreze la domiciliul clientului, la comanda. In acest fel sunt multumiti si producatorii care isi vand mai usor marf, dar si cumparatorii care au certitudinea ca primesc produse proaspete, la pret mai mic si le sunt aduse la domiciliu.

Producatorii din bazinul legumicol Maracineni au gasit o metoda inedita de a-si vinde marfa. Isi cauta clientii in cartierele orasului si le aduc produsele acasa. Pe langa zarzavaturi taranii livreaza clientilor si oua proaspete de tara sau lapte de vaca.

„Din cunostinta in cunostinta am ajuns sa am clienti care ma suna si imi dicteaza comanda. Le aduc produse de sezon de la mine din gradina, ecologice direct acasa si toata lumea este multumita. Mie imi convine mai mult pentru ca nu mai trebuie sa stau pe piata toata ziua, sa platesc taxele si sa raman cu nimic. Asa mai bine le dau la pret mai mic si sunt si eu si clientul multumit”, ne-a declarat Petrica Stefan, un localnic din Maracineni.

Pe langa produsele comandate, clientii primesc de multe ori si un bonus.

„In functie de client si de ce stim ca a mai comandat, ii oferim ori o cantitate mai mare de produse, oari chiar un buchet de flori adunate din gradina”, ne-a mai spus Petrica Stefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.