La groapa de gunoi din Timisoara se mai arunca inca gunoaie menajere

Groapa de gunoi a Timisoarei este inchisa, insa doar ziua, sustin reprezentantii primariei din Sag, o comuna aflata la cativa kilometri de Timisoara. Potrivit acestora, in timpul noptii, operatorul de salubritate al orasului de pe Bega depoziteaza inca deseuri in zona, desi obiectivul este inchis printr-un ordin venit de la Uniunea Europena. Pentru a dovedi ca legea este incalcata, viceprimarul comunei Sag a stat noaptea la panda si a reusit sa-i prinda in flagrant.
groapa de gunoi
La groapa de gunoi din Timisoara se mai arunca inca gunoaie menajere Vezi Galerie Articol

Reprezentantii primariei din Sag, comuna aflata la cativa kilometri de Timisoara, s-au trezit cu noaptea in cap, hotarati sa-i prinda in flagrant pe cei care depoziteaza ilegal deseuri la fosta groapa de gunoi a Timisoarei. Nu au avut mult de asteptat.

„Am surprins o masina la iesirea din rampa, masina de Retim si mai este una pe rampa, baietii au anuntat si s-a retras, s-a reintors cand ne-a vazut pe noi ca filmam”, a declarat Stefan Badai, viceprimar Sag.

„Timisoara produce 350 de tone de gunoi pe zi. Aceste reziduri municipale sunt transportate in autospeciale compactoare. Este putin probabil ca 350 de tone sa poata fi duse asa, spre ziua, in depozitul Parta”, a decarat telefonic, Florin Cepanariu, Director Retim.

Daca se va dovedi ca firma de salubrizare depoziteaza deseuri in zona inspectorii de la Garda de Mediu vor da amenzi cuprinse intre 50.000 si 100.000 lei.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *