Lampile din sare, solutie pentru un ambient purificat

5
1095

Va mai aduceti aminte cate magazine ati colindat pentru a gasi acea veioza sau lampa de birou pe care o veti oferi unei rude sau unui prieten apropiat?
lampa din sare
Ea trebuia sa fie destul de moderna pentru a nu lasa impresia ca ati primit-o, la randul dumneavoastra, de la vreo matusa indepartata si lipsita de bun gust, dar, in acelasi timp, sa aiba simplitatea unui model clasic. Daca inca va mai ganditi cu nostalgie la acea lampa din copilarie la lumina careia mama va citea povesti inainte de culcare, lampa din sare este alegerea potrivita.

Alcatuita dintr-un cristal de sare extras din minele de la poalele muntilor Himalaya montat pe o mica structura lemnoasa, lampa poate fi utilizata atat cu o lumanare, cat si cu un bec de 15 wati. Aspectul deosebit de frumos al cristalului oranj-rosiatic si consumul energetic scazut nu sunt singurele avantaje. Un cristal de sare cu o vechime de milioane de ani are proprietati speciale si un continut ridicat de minerale. Caldura sursei de lumina face ca sarea sa emita ioni negativi care neutralizeaza substantele poluante din atmosfera, care sunt ioni pozitivi. Ionii nou formati devin mai grei si cad la podea, eliminand astfel puluarea din incapere. Mai mult decat atat, ionii negativi reduc intr-o proportie considerabila radiatiile periculoase eliberate de aparatura electrocasnica.

Efectul benefic pentru sanatate va fi simtit in special de persoanele care sufera de astm, alergii si diferite alte afectiuni.
Asadar, daca doriti sa regasiti acasa puritatea aerului de munte, noi v-am aratat solutia.

Sursa: Really Natural

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.