Lansarea ghidului “Cele mai frumoase sate din Romania”

Lansarea ghidului "Cele mai frumoase sate din Romania"

Asociatia “Cele mai frumoase sate din Romania” in parteneriat cu Delegatia Valonia-Bruxelles, Ambasada Frantei, rrAPL – Revista Romana de Administratie Publica Locala, sub acoperisul Muzeului National al Satului “Dimitrie Gusti” din Bucuresti, anunta lansarea Ghidului oficial “Cele mai frumoase sate din Romania” pe data de 29 februarie, ora 11:00, la Sala Gheorghe Focsa a Muzeului National al Satului “Dimitrie Gusti”.

Asociatia “Cele mai frumoase sate din Romania” in parteneriat cu Delegatia Valonia-Bruxelles,Ambasada Frantei, rrAPL – Revista Romana de Administratie Publica Locala, sub acoperisul Muzeului National al Satului “Dimitrie Gusti” din Bucuresti, anunta lansarea Ghidului oficial “Cele mai frumoase sate din Romania” pe data de 29 februarie, ora 11:00, la Sala Gheorghe Focsa a Muzeului National al Satului “Dimitrie Gusti”.

Delegatia Valonia-Bruxelles a sustinut Asociatia “Cele mai frumoase sate din Romania” inca de la aparitie. Stransele legaturi dintre Romania si Valonia-Bruxelles nu sunt straine de crearea acestei asociatii: presedintele executiv al Asociatiei, Nicolae Marghiol, a descoperit modelul valon de dezvoltare ruarala si functionarea Asociatiei “Cele mai frumoase sate din Valonie” cu ocazia unui proiect de cooperare care i-a permis efectuarea unui stagiu la Serviciul Public din Valonia. Astfel, in urma vizitarii catorva sate membre ale asociatiei din Valonia, a constatat ca “fiecare poate sa descopere satul preferat, potrivit sufletului sau” Ca urmare a acestei misiuni, la intoarcerea in Romania, a decis sa infiinteze Asociatia “Cele mai frumoase sate din Romania” impreuna cu o echipa dinamica si entuziasta.

Lansarea ghidlui oficial “Cele mai frumoase sate din Romania” va fi urmata de degustari de produse romanesti, de povesti de succes romanesti si de prezentarea de catre primari a proiectelor implementate pe parcursul anului.

Mai multe informatii: www.satefrumoase.ro

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente