Leonardo DiCaprio lupta pentru protejarea tigrilor

0
473

Actorul Leonardo DiCaprio se va folosi de influenta si celebritatea sa pentru protejarea tigrului indian, o specie pe cale de disparitie.

Leonardo DiCaprio si Jairam Ramesh, ministrul indian al Mediului, s-au intalnit, recent, la New York, la o receptie organizata de ONG-ul Coalition for Rainforest Nations (CfRN).

„Actorul s-a intalnit cu ministrul si i-a impartasit dorinta sa de a juca un rol important in sensibilizarea opiniei publice in ceea ce priveste situatia tigrului indian”, a declarat un reprezentant al ministerului. Potrivit aceleiasi surse, DiCaprio doreste sa mearga in India si sa ia parte la o campanie dedicata protejarii acestei specii de tigru.

Filantrop

Premierul indian Manmohan Singh a infiintat, in 2008, o agentie de lupta impotriva braconajului. Totusi, in 2009, au fost ucisi 32 de tigrii indieni. Vanatoarea acestei specii este interzisa peste tot in lume, dar blana, pielea si ghearele sale sunt foarte apreciate in Asia pentru proprietatile terapeutice.

De curand, DiCaprio, sustinut de Edward Norton, Forest Whitaker si Chace Crawford, a lansat o campanie pe internet in incercarea de a schimba politicile americane si de a stopa poluarea si schimbarile climatice. La sfarsitul lunii ianuarie, actorul a facut o donatie in valoare de un milion de dolari pentru victimele seismului din Haiti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.