Let’s Do It! se muta pe apa. Pune-ti manusile, umfla-ti barca si alatura-te campaniei!

Let’s Do It! se muta pe apa. Pune-ti manusile, umfla-ti barca si alatura-te campaniei!
Let’s Do It! se muta pe apa. Pune-ti manusile, umfla-ti barca si alatura-te campaniei!

La finele acestei saptamani, in judetul Timis va avea loc o noua editie a campaniei Let’s Do It! De data aceasta, voluntarii vor curata atat malurile cat si apa raurilor Bega si Timis, precum si ale mai multor lacuri si balti din judet.

„27 Septembrie este ziua in care cursurile de apa din judetul Timis vor deveni mult mai curate. Aceasta editie a campaniei Let’s Do It! organizata in judetul Timis sub umbrela World Cleanup 2014 are ca obiectiv curatarea malurilor si a luciului de apa acolo unde este posibil, pe raurile Bega si Timis, precum si a lacurilor si baltilor”, anunta organizatorii evenimentului, voluntarii EcoStuff Romania.

Pana la actiunea propriu-zisa, la care si-au anuntat deja prezenta voluntari din multe localitati ale judetului: Timisoara, Lugoj, Deta, Comlosu Mare, Dudestii Noi, Fibis, Ghiroda, Liebling, Periam, Pesac, Stiuca si Uivar, poti semnala mormanele de gunoi aruncate ilegal folosind aplicatia de mobil TrashOut, disponibila gratuit pe trashout.me

„Locul Plasticului NU Este in Apa! Este o lupta de durata, dar suntem convinsi ca o vom castiga”, mai spun organizatorii.

“Din Lugoj si-au anuntat participarea institutii educationale, inteprinderi si oameni care doresc un oras mai curat. Acest eveniment este organizat in colaborare cu cu departamentul de Mediu al Primariei Lugoj si Salprest. La ora 9, pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor se vor distribui saci de gunoi si manusi primite de la Salprest. Locatiile sunt Moara Spaneasca, de la Centura, zona de picnic de langa Timis, cu intrare pe la izvorul catre Tapia, malurile Timisului, Zona Bocsei, iesirea catre V. V. Delamarina. Dorim sa invatam tanara generatie si nu numai sa pastreze curatenia pentru un viitor mai curat”, ne-a declarat Alexandru Szilagy, unul dintre organizatori.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,555FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente