Liceeni din Oradea participa la ecologizarea orasului

  0
  394
  Liceeni din Oradea participa la ecologizarea orasului
  Liceeni din Oradea participa la ecologizarea orasului

  In cadrul campaniei de curatenie de primavara, derulata de Primaria Oradea in perioada 12 martie – 15 aprilie, elevii clasei a VIII A de la Colegiul National Emanuil Gojdu si-au adus azi aportul prin activitatea voluntara de salubrizare, pe care au desfasurat-o de-a lungul Aleii Gojdu.

  Cei aproape 30 de liceeni, condusi de diriginta lor, d-na Lacrimioara Tic si de parintii Rencsik Otto si Cohut Mircea au adunat in saci de plastic toate mizeriile aruncate de trecatori pe aleea betonata de langa apa si pe spatiul verde aferent.

  In timpul activitatii, tinerii au constatat, ca trecatorii au aruncat foarte multe mucuri de tigara pe jos. Totodata, acestia au descoperit un morman de moloz, rezultat din constructii si aruncat la baza unui copac. Gojdistii au ridicat resturile de moloz si le-au depozitat in saci de plastic in vederea ridicarii si transportarii de catre RER.

  Echipele operatorului de salubritate, RER Ecologic Service au desfasurat azi activitati de salubrizare si de intretinere a urmatoarelor zone: str. Nufarului, Parcul Taranilor, Cantemir, Calea Clujului, str. Salcamilor, str. Vladeasa, Splaiul Crisanei, str. Octavian Goga, Armatei Romane, Onestilor, Horea, 22 Decembrie.

  De asemenea, o echipa de la Penitenciarul Oradea urmeaza sa finalizeze in aceste zile actiunea de salubrizare de pe malul drept al Crisului Repede (zona Silvas).

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.