Licitatie la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului pentru un sistem IT de 50,3 milioane lei

Licitatie la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului pentru un sistem IT de 50,3 milioane lei

Agentia Nationala pentru Protectia Mediului (ANPM) va organiza in septembrie o licitatie pentru achizitionarea unui sistem IT destinat zonelor naturale protejate, valoarea contractului fiind de 50,3 milioane de lei (TVA inclusa).

Denumit „Servicii si echipamente necesare pentru realizarea sistemului integrat de management si constientizare in Romania a retelei Natura 2000”, contractul va avea o durata de 11 luni de la data atribuirii. Prin aceasta licitatie, ANPM va achizitiona servicii de dezvoltare de software IT si pentru interconectare de platforme si baze de date, alaturi de pachete software si sisteme informatice, servere, echipamente de retea si dispozitive de stocare si citire.

De asemenea, castigatorul licitatiei va elabora planurile de management in format GIS pentru ariile naturale protejate Gaina-Lucina, Rusca Montana, Vorona, Muntii Bodoc Baraolt, Valea Ierii, Valea Cepelor, Magura Odobesti, Valea Oltului Inferior si Padurea Barnova-Repedea. Finantarea contractului va fi asigurata din fonduri structurale nerambursabile. Natura 2000 este o retea europeana de zone naturale protejate care cuprinde un esantion reprezentativ de specii salbatice si habitate naturale de interes comunitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *