Localnicii din satele sibiene vor invata cum sa sorteze deseurile menajere

0
361
TEGA oferă premii pentru colectarea selectivă
Localnicii din satele sibiene vor invata cum sa sorteze deseurile menajere

Localnicii din satele sibiene vor invata cum sa sorteze deseurile menajere astfel incat acestea sa fie selectate dupa normele ecologice internationale. Instruirea sibienilor se face si cu ajutorul unor filme care ruleaza la sate in cadrul campaniei „Sibiul recicleaza”.

Primii care au beneficiat de instructaj sunt localnicii din Altana, Rosia si Vurpar. „Locuitorilor prezenti la intalniri le este prezentat modul in care vor fi gestionate deseurile generate in localitatea lor. De asemenea, sunt proiectate filmele publicitare ale proiectului si au loc discutii libere privind modul de gestionare a deseurilor”, anunta Consiliul Judetetean Sibiu.

Demersurile sunt facute de administratia judeteana impreuna cu echipa de Asistenta tehnica care se ocupa de implementarea proiectului Sistem de Management Intehrat al Deseurilor in judetul Sibiu cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.
Intalnirile cu sibienii vor dura pana in prima parte a anului viitor, fiind programate 70 de astfel de campanii. Scopul este de-a pregati populatia inainte de a se introduce in judetul Sibiu sistemul ecologice de colectare a deseurilor, cand

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.