Locuitorii din Timis sunt asteptati la o zi de curatenie, in cadrul actiunii pilot “Let’s Do It, Romania!”

Pentru ca orice proiect important are nevoie de o repetitie pe masura, echipa “Let”s Do It, Romania!” anunta actiunea de curatenie pilot din judetul Timis. Pe data de 5 iunie sunt asteptati la actiune toti locuitorii judetului, dar si toti cei care doresc sa ia parte la aceasta simulare a Zilei de Curatenie Nationala.curatenie in Timis

In cadrul proiectului “Let”s Do It, Romania!”, Timisul este al doilea judet ca numar de voluntari inscrisi, atat pentru organizare locala, cat si la nivel de implicare a autoritatilor locale si a voluntarilor inscrisi pentru cartare. Acum, locuitorii din Timis sunt invitati sa transforme judetul lor intr-unul dintre cele mai curate judete din Romania!

Pentru realizarea cu succes a actiunii de curatenie din 5 iunie, este necesara participarea tuturor locuitorilor judetului Timis. Zonele in care se va face curatenia sunt Padurea Verde, Lugoj, Dudestii Vechi, drumul Timisoara-Buzias, Lacul Surduc. Toti cei care doresc sa ia parte la actiunea de curatenie pilot se pot inscrie pe site-ul www.letsdoitromania.ro, completand formularul destinat Zilei de Curatenie Nationale.

“Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie. Ajuta-ne sa punem la cale cea mai mare actiune de voluntariat din Romania! Putem stabili un nou record – Romania este cea mai mare tara din Europa care organizeaza acest proiect!

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,166FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente