Luna mai a fost declarata, la Ploiesti, „Luna telecomunicatiilor verzi”

Luna mai a fost declarata, joi, la Ploiesti, „Luna telecomunicatiilor verzi”, initiativa municipalitatii aparand in urma discutiilor cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale in care s-a decis ca Ploiestiul sa beneficieze de servicii de internet wireless.
internet
„Consideram ca, in acest fel, venim in intampinarea dorintei tinerilor de a putea comunica prin internet in spatii libere, asa cum este firesc intr-un oras cu adevarat european. Avem in vedere un numar de patru locatii, in parcurile vizitate cel mai des de populatia tanara a orasului”, a declarat primarul municipiului Ploiesti, Andrei Volosevici, in sedinta de Consiliu Local de joi.

Potrivit acestuia, la acest proiect se doreste si atragerea marilor operatori de telefonie fixa si mobila, cu sprijinul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Consilierii ploiesteni au hotarat, in unanimitate, declararea lunii mai 2009 „Luna telecomunicatiilor verzi”, mai ales ca, de sarbatoarea Sfintilor Imparati Constantin si Elena, vor fi marcate, la Ploiesti, si Zilele Orasului.

Sursa: NewsIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *