Luni incepe campania Marea Debarasare la Ploiesti

Luni incepe campania Marea Debarasare la Ploiesti
Luni incepe campania Marea Debarasare la Ploiesti

Primaria Municipiului Ploiesti, prin Regia Autonoma de Servicii Publice Ploiesti anunta desfasurarea Campaniei „Marea Debarasare” in perioada 24 – 29 MARTIE 2014, impreuna cu operatorul de salubritate se va realiza colectarea deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) de la cetateni in vederea gestionarii ecorationale (tratare, reciclare, neutralizare).

Cetatenii care poseda echipamente electrice si electronice uzate (grele sau de mari dimensiuni), nefunctionale, degradate pot scapa de acestea printr-un simplu apel la numerele de telefon:
– 0244-541071 int. 110 – Biroul Protectia Mediului;
– 0800.800.884 – Dispeceratul Primariei.

Cetatenii participanti la campanie sunt automat inscrisi in cadrul tombolei “Scoate deseurile din casa ta!” ce se va desfasura miercuri 2 APRILIE 2014, ora 10.00 la parterul complexului Winmarkt Grand Center.
Premiile tombolei sunt in valoare totala de 2500 RON, acestea fiind oferite de Asociatia ROREC. Regulamentul tombolei este disponibil pe www.rasp.ro.

Programul campaniei:
Cetatenii pot anunta de luni pana joi in intervalul 08.00 – 16.00, intentia de participare la numerele de telefon de mai sus, enumerand echipamentele de care doresc debarasarea si datele de contact.

Personalul Biroului Protectia Mediului din cadrul RASP Ploiesti emite Adeverinta de predare – primire a deseurilor, care va fi utilizata de operator in procesul de ridicare a acestor deseuri de la cetateni.

Cetatenii care au echipamente electrice si electronice de mici dimensiuni sunt asteptati la Centrul Municipal de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice din strada Ciprian Porumbescu.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,220FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente