Machiaj in tendinte

100% NATURAL – Cosmeticele ecologice va pun in valoare frumusetea
Cu produsele de machiaj bio este simplu sa arati bine si sa fii la moda, fara a-ti pune in pericol sanatatea tenului.

Produsele cosmetice organice ingrijesc, protejeaza, reconstituie si energizeaza pielea si, gratie culorilor stralucitoare „imprumutate” din natura, poti obtine oricind un machiaj desavirsit. Si mereu in tendinte.

CE SE POARTA. Una dintre „modele” verii 2008, sugerata de Galliano si Lagerfeld, consta in fardarea ochilor in doua culori contrastante. Rohan Widdison, make-up artist si producatorul gamei de machiaj organic Nvey Eco, recomanda folosirea fardului de ochi Nvey Eco Organic Eye Shadow in nuante de mov – pentru pleoapa de sus – si verde-lamiita – pentru cea de jos. Pe linga efectul vizual vizibil, ingredientele active naturale si vitaminele naturale care se regasesc in fardurile bio calmeaza si protejeaza pielea sensibila din zona ochilor. Rohan Widdison spune ca in tendinte este si machiajul retro, ce lungeste pleoapa. Efectul de „alungire” se obtine cu ajutorul creionului sau tusului de ochi negru ori in culori puternice, dupa preferinte. Pentru a obtine aspectul dorit, puteti incerca si contururile de ochi bio, blinde cu pielea, dar eficiente, si paleta de farduri Nvey Eco – comercializate de magazinul virtual www.rangali.ro. Aceste produse nu contin talc si sint bogate in substante active extrase din plante ecologice. O alta varianta bio o reprezinta creioanele si fardurile de ochi 100% naturale si bio Couleur Caramel, comercializate de magazinul Natural Paris.

Vedeta verii este rujul in culori puternice: rozul neon, portocaliul veritabil sau rosul aprins. Atit in gama Nvey Eco, dar si la Couleur Caramel veti gasi rujuri in culori vii, stralucitoare si, foarte important, fara parabeni, chimicale obtinute din petrol si alte substante care pot provoca alergii si boli mai grave. Widdison atrage atentia ca la rujurile „indraznete” se poarta tenul perfect. Iar fondul de ten, corectorul si pudrele organice sint cea mai buna solutie, pentru ca au putere mare de acoperire, nu contin chimicale de sinteza, nu incarca tenul si confera un aspect natural.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *