Mall-urile grupului Iulius demareaza campania de constientizare ‘Salvati Planeta!’

Mall-urile grupului Iulius demareaza campania de constientizare ‘Salvati Planeta!’
Mall-urile grupului Iulius demareaza campania de constientizare ‘Salvati Planeta!’

In Saptamana Mondiala a Cladirilor Verzi, 16 – 20 septembrie 2013, grupul de companii Iulius, cel mai mare dezvoltator si operator autohton de centre comerciale de tip mall, demareaza campania „Salvati Planeta!”.

In premiera la nivel national, o retea de cinci mall-uri, dezvoltate in cele mai mari orase ale tarii, desfasoara o campanie cu scopul constientizarii importantei procesului de reciclare si a utilizarii eficiente a resurselor regenerabile.

Toate cele patru mall-uri dezvoltate sub brandul Iulius, din Timisoara, Cluj – Napoca, Suceava si Iasi, Palas Mall, precum si cele cinci cladiri de birouri din portofoliu promoveaza mesajul: „Planeta are resurse limitate. Recicleaza-le! Salveaza-le! Economiseste-le!”.

Clientii centrelor comerciale si angajatii companiilor prezente in cladirile de birouri sunt intampinati cu mesaje privind importanta economisirii energiei, apei si hartiei si a reciclarii bateriilor si a plasticului. Materialele informative create special pentru campania „Salvati Planeta!” pot fi vizualizate pe ecranele din centrele comerciale, pe paginile de socializare Facebook si pe website-urile mall-urilor.

Pe langa impactul social, mesajele promovate includ informatii care starnesc curiozitatea. Spre exemplu, reciclarea unei baterii pe luna salveaza 19 km de teren arabil, primirea facturilor pe email salveaza 250 de copaci pe luna, iar stingerea luminilor din birouri pe timpul noptii produce o economie de energie suficienta pentru a incalzi o locuinta timp de cinci luni. De asemenea, cu apa economisita intr-o zi prin oprirea apei in timpul periajului pe dinti s-ar putea umple 250 de bazine olimpice, iar din zece peturi reciclate s-ar putea confectiona un tricou.

Initiativa grupului de companii Iulius atrage atentia asupra epuizarii resurselor mediului inconjurator si asupra rolului pe care il avem in protejarea Planetei, continuand astfel programele de responsabilitate sociala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *